o Levering vanaf € 4,95
o Montageservice vanaf €15,-
o 14 dagen bedenktijd
o Duurzaam premium design
Search

Zitbank eettafel

Zitbank eettafel: de nieuwste ‘must’ voor iedere eetkamer!

Een eettafel met zitbank is een stijlvolle en ruimtebesparende manier om een eettafel met zitplaatsen te creëren. De zitbank is ideaal als je een strakke, moderne look zoekt voor je interieur. Een zitbank neemt vaak minder ruimte in dan losse stoelen terwijl je er meer zitplaatsen mee creëert. Het is een goede optie voor mensen die hun ruimte op een slimme manier willen organiseren en hun meubels efficiënt willen gebruiken.

zitbank eettafel
zitbank eettafel
zitbank eettafel

Zitbank eettafel

Hierboven hebben we een aantal opties getoond van onze Design in Box bench no 1012. Een ideale zitbank voor jouw eettafel! Een simpel, maar modern design waardoor het in ieder interieur past. In combinatie met onze eetkamerstoelen en tafels, wordt jouw eetkamer een echte Eye-catcher.

zitbank eettafel setting

Onze zitbank eettafel wordt geleverd met comfortabele rugleuning, waardoor je goed rechtop aan het diner kunt plaatsnemen. Lang tafelen? Geen probleem! Al onze meubels zijn niet alleen design, maar er is ook echt aandacht besteed aan het comfort. 
En wil je de zitbank niet aan je eettafel? Dan is deze natuurlijk ook perfect als muurbank te gebruiken.

Eetkamerbank grijs? Of toch liever een andere kleur. Kies jouw perfecte eetkamerbank stof en kleur frame. Met onze configurator kun je precies zien hoe jouw zitbank voor bij de eettafel eruit komt te zien.

Levering vanaf €7,50

Montageservice vanaf €15,-

14 dagen bedenktijd

Duurzaam premium design

Een zitbank bij de eettafel is ideaal voor gezinnen met een kleine eetkamer of als je meer mensen bij je tafel wilt uitnodigen. Het is ook een geweldig alternatief voor stoelen als je een moderne en stijlvolle look in je eetkamer wilt creëren. Er zijn verschillende stijlen, materialen en maten beschikbaar, zodat je een bankje kunt kiezen dat perfect past bij je eetkamer en de rest van je interieur. Of je nu op zoek bent naar een industriële eettafelbank of meer een bank voor een Scandinavische inrichting, onze eettafelbank met rugleuning past in ieder interieur. Een retro en strak design in een modern jasje, volledig door jouzelf samen te stellen.

zitbank eettafel

Welke maat zitbank bij eettafel?

Er is geen standaard antwoord voor deze vraag, omdat het afhangt van het formaat van jouw eettafel en de ruimte die je hebt om de eetkamerbank op te stellen. Een goede richtlijn is om te kiezen voor een bank die 2/3 tot 3/4 van de breedte van de tafel heeft. Uiteraard zijn de maten van onze zitbank perfect ontworpen voor bij onze Design in Box-eettafels.

De zitbank eettafel is verkrijgbaar in verschillende stijlen (en maten?), waardoor je precies de juiste bank kunt vinden die bij jouw interieur past. Ze zijn gemaakt van duurzaam materiaal dat jarenlang meegaat, dus je kunt er zeker van zijn dat je de zitbank eettafel met voor een lange tijd kunt gebruiken. Daarnaast worden ze ook zo duurzaam mogelijk verzonden. Efficiënt “in a box” om zelf binnen een handomdraai te monteren. Ook kun je gebruik maken van onze montageservice. Dan doen wij het voor je!


Klassiek en eigentijds tegelijk! De eettafel banken van Design in Box

De eettafel banken van Design in Box geven je eetkamersetting een moderne en eigenzinnige uitstraling. Bovendien is een eetkamer bank ook nog eens extra handig. Het neemt minder ruimte in en je kunt meer mensen kwijt aan tafel. Het design van onze eettafel bank is een echte Van der Sluis klassieker. Je herkent duidelijk de retro jaren 60 look en qua stoffen uitvoerbaar volgens de trends van vandaag. Stel je eettafel bank samen door te keuzen uit één van onze eigentijdse stoffen en trendy kleuren. Zo combineer je jouw eettafel bank stijlvol met je andere meubels.

Make it a december to remember

Ontdek onze december acties

Winter holidays concept. Generative AI. One little curly haired African American black boy holds a gift box with big bow sitting near the Christmas tree in a cozy home interior

Maak er een onvergetelijke decembermaand van en bezoek onze showroom. Op zaterdag 16 december en zaterdag 30 december extra geopend met vele activiteiten en extra kortingen.

Bekijk deze pagina voor alle acties deze maand. 

×