o Levering vanaf € 4,95
o Montageservice vanaf €15,-
o 14 dagen bedenktijd
o Duurzaam premium design
Zoek

Vintage design meubels

voor jouw droom interieur​

Ben je op zoek naar vintage design meubels? Met de collectie van Design in Box vind je precies wat je zoekt voor jouw droom interieur. Strak ontworpen meubels met een typische vintage jaren 60 look maar wel volgens de duurzame maatstaven van vandaag. Maar hoe creëer je nu eigenlijk een echt vintage interieur? Lees hieronder welke typische kenmerken je kunt toepassen voor een eigentijds vintage design.

Jaren 60 meubels impression
Jaren 60 meubels, retro design chair, stoel retro, industriele stoel
Jaren 60 meubel, retro design chair, stoel retro, industriele stoel

Wat maakt iets een vintage meubel?

Vintage design is voor heel herkenbaar aan het gebruikte kleurenpallet. Denk aan de pasteltinten uit de jaren 50 en jaren 60. Combineer de pastelkleuren met eigentijdse trendkleuren om een echt fris en eigentijds vintage interieur te creëren. De Design in Box meubels zijn uitvoerbaar in verschillende kleuren zodat je altijd een uitvoering samenstelt die bij jou past.

Een ander belangrijk aspect is het gebruik van natuurlijke materialen. Hier komt ook een heel actueel design-onderwerp om de hoek kijken, namelijk duurzaamheid. Juist het duurzame ontwerp staat bij Design in Box centraal. In de stofferingen, het productieproces en de manier van verpakken en verzenden streven we naar een minimale impact op ons milieu.

Vintage design is vooral ook functioneel

Vintage gaat verder dan alleen de looks. Een vintage meubel moet vooral ook functioneel zijn. In vorm, in gebruik en ook hier weer in duurzaamheid. Onze Design in Box meubels zijn zo ontworpen dat onderdelen eenvoudig vervangen kunnen worden. Onderdelen zijn uitwisselbaar waardoor we vanaf het eerste design-concept vooral deze filosofie van funtional design terug laten komen.

Combineer vintage met andere stijlen

Je hoeft echt niet over de top te gaan in het creëren van een vintage interieur. Combineer juist met andere stijlen voor jouw eigen persoonlijke touch. De vintage meubels van Design in Box laten zich perfect combineren met Scandinavische elementen, meer moderne industrial/urban stijlen en de serene look van japandi. Kies een verbindend element in vorm, kleur of materiaal en je creëert je compleet eigen woonstijl.

Vintage design in de details

Creëer een verbindend element met details. De vorm van de pootjes, of bepaalde stoffering. Juist die authentieke details zorgen voor een uniek vintage design interieur. Kijk bijvoorbeeld naar de manier waarop de frames voor onze Lounge No. 13 en onze Dining No. 14 gebogen zijn. Door deze vormen op een subtiele manier te herhalen ontstaat er eenheid in details die het geheel van jouw inrichting tot een waar droominterieur maken.

Shop vintage meubelen

Shop de vintage meubels van Design in Box voor jouw interieur! Configureer jouw eigen stijl meubels die perfect passen in een vintage interieur. 

jaren 60 meubels

Levering vanaf €7,50

Montageservice vanaf €15,-

14 dagen bedenktijd

Duurzaam premium design

Make it a december to remember

Ontdek onze december acties

design-in-box-feestactie

Maak er een onvergetelijke decembermaand van en bezoek onze showroom. Op zaterdag 16 december en zaterdag 30 december extra geopend met vele activiteiten en extra giveaways.

Bekijk deze pagina voor alle acties deze maand. 

×