o Levering vanaf € 4,95
o Montageservice vanaf €15,-
o 14 dagen bedenktijd
o Duurzaam premium design
Zoek

Jaren 60 meubels

Op zoek naar jaren 60 meubels? Goede keuze!

De jaren 60 staan bekend als een tijdperk waarin een aantal van de meest herkenbare meubelstukken ooit werden ontworpen. Jaren 60 meubels staan bekend om hun unieke en minimalistische stijl. Daarnaast zijn jaren 60 meubels meestal gemaakt van stevige materialen zoals staal, eiken, beuken of teakhout. Omdat de meubels uit de jaren 60 zo duurzaam waren, zien we ze nog steeds terug in vele huishoudens in goede staat! De stijl van de jaren 60 meubels is meestal minimalistisch, met strakke lijnen en kleurrijke kussens of bekleding. Veel van deze meubels hebben een retro look en vintage design. Jaren 60 meubels worden vaak gezien als tijdloos en een mooi statement in ieder interieur. 

Jaren 60 meubels impression
Jaren 60 meubels, retro design chair, stoel retro, industriele stoel
Jaren 60 meubel, retro design chair, stoel retro, industriele stoel

Jaren 60 meubels

Ben je op zoek naar retro meubels met de look en feel van de jaren 60? Dan zijn de meubels van Design in Box misschien wel de juiste match voor jouw interieur! Wij bieden een breed scala aan meubels die perfect passen in een vintage interieur. 

jaren 60 meubels

Onze retro-look meubels zijn een geweldige manier om een unieke stijl toe te voegen aan een kamer. Retro meubels zijn gemaakt van de beste materialen om ze zo duurzaam mogelijk te maken, maar toch stijlvol. Ze zullen zeker een gespreksonderwerp zijn als je gasten hebt. 
Jaren 60 meubels met een vintage design is weer helemaal in opkomst. Het is een stijl die weer steeds populairder wordt. Meubels die van generatie op generatie kunnen worden gebruikt. En dat… is precies wat Design in Box zo uniek maakt!

Levering vanaf €7,50

Montageservice vanaf €15,-

14 dagen bedenktijd

Duurzaam premium design

Jaren 60 meubels

Als u op zoek bent naar een stijlvolle en betaalbare oplossing voor uw huis, dan zijn jaren 60 meubels de perfecte optie. Ze zijn een stijlvol en geven jouw interieur een nostalgische en klassieke uitstraling geeft. Ze zijn ook betaalbaar, waardoor het een goede optie is voor iedereen die een stijlvolle look wil creëren zonder al te veel geld uit te geven.

Wel jaren 60-meubels maar liever niet tweedehands?

Nieuwe meubels met een jaren 60 design! Een vintage interieur in een nieuw jasje dus. Klaar om weer jaren en jaren te schitteren in jouw stijlvolle interieur. Van generatie op generatie. Laat u inspireren door ons verhaal. Duurzame design meubels voor een vleugje jaren 60 in uw interieur. 

Wat zijn de kenmerken van een 60’s retro woonstijl?

Haal een beetje jaren 60 in huis door het gebruik van deze tips:

  1. Gebruik ronde vormen, zowel in meubels als in accessoires
  2. Kleurrijke tapijten maken het plaatje compleet!
  3. Behang! Kies voor een muur met een mooi kleurrijk behang in jaren 60 stijl
  4. Gebruik veel kleur en veel planten
  5. Voeg Design in Box meubels toe voor de echte finishing touch. Nieuw en vintage gecombineerd!

Make it a december to remember

Ontdek onze december acties

design-in-box-feestactie

Maak er een onvergetelijke decembermaand van en bezoek onze showroom. Op zaterdag 16 december en zaterdag 30 december extra geopend met vele activiteiten en extra giveaways.

Bekijk deze pagina voor alle acties deze maand. 

×