Enjoy pure attention

Vul je e-mailadres in en ervaar wat toewijding doet met jouw interieur.

Ontvang 15% korting tijdens de opening van onze webshop en maak bovendien kans op een cadeaubon t.w.v. 1000 euro te besteden in onze webshop na de lancering!

Maak kennis met Design in Box

Wanneer kom je nu eens echt toe aan aandacht voor je interieur? Het leven is tenslotte al druk genoeg. Bij Design in Box draait alles om aandacht.
Aandacht voor een passend meubelstuk in jouw droominrichting. Aandacht voor details in ontwerp en styling. Aandacht voor een kwalitatief en duurzaam gemaakt product.

Binnenkort gaat onze webshop live en daar kan jij bij zijn. Laat je e-mailadres achter en ontvang 15% korting tijdens onze opening. En om je te helpen met het geven van aandacht aan je interieur, maak je kans op een cadeaubon t.w.v. 1000 euro te besteden in onze webshop na de lancering!

Kans maken op deze geweldige prijs? Meld je dan aan voor onze lanceringsactie.

Passie en toewijding door de generaties

Ons verhaal begint bij opa Gijs, meubelmaker en vakman. Hij gaf zijn passie en toewijding door aan nu de derde generatie.

Gestoeld op de ontwerpen van opa Gijs blazen wij met Design in Box zijn designermeubels nieuw leven in. Passend bij onze tijd en klaar voor de toekomstige generaties.

*Je kunt je inschrijven voor deze winactie t/m 14 februari. Op 1 maart wordt de winnaar bekend gemaakt.

©Design in Box – Privacy Statement

Deze pagina is alleen beschikbaar op een mobiel apparaat.