o Levering vanaf € 4,95
o Montageservice vanaf €15,-
o 14 dagen bedenktijd
o Duurzaam premium design
Zoek

Duurzame meubels

Duurzame meubels zijn een grote trend in Nederland.

De vraag naar meubels met duurzame materialen is sterk toegenomen. Steeds meer Nederlandse meubelmerken en producenten zijn begonnen met het creëren van meubels die milieuvriendelijk en duurzaam zijn. Design in Box gaat nog net een stukje duurzamer met haar meubels. Niet alleen zijn de meubels zelf duurzaam, ook is nagedacht over de levensduur van ieder meubel. Het gemakkelijk vervangen van onderdelen zorgt ervoor dat het meubel altijd aan te passen is aan jouw huidige interieur waardoor het extra lang meegaat! Of dat nog niet genoeg is, wordt jouw nieuwe duurzame meubel ook nog zo milieubewust mogelijk verzonden! Slim…”in a box”. Aan werkelijk alles is gedacht door dit meubelmerk. 

duurzame meubels
Duurzame meubels
Design in Box Duurzame meubels 7

Duurzame meubels

De duurzame meubels van Design in Box zijn ontworpen om lang mee te gaan en hebben een lange levensduur. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden en aan te passen. Doordat Design in Box losse onderdelen ook verkoopt, heb je binnen en handomdraai weer een “nieuw” designmeubel! 

Duurzame meubels

Design in Box helpt jou hiermee om de milieu-impact te verlagen. De duurzame meubels van Design in Box zijn veelzijdig en kunnen daardoor gebruikt worden in verschillende stijlen, van modern tot klassiek. En van retro tot Scandinavisch interieur. Onze duurzame meubels zij een goede keuze als je op zoek bent naar stevige, tijdloze en milieuvriendelijke design meubels

Levering vanaf €7,50

Montageservice vanaf €15,-

14 dagen bedenktijd

Duurzaam premium design

Duurzaam interieur

Naast duurzame meubels vind je het misschien interessant hoe je de rest van je inrichting ook zo milieubewust kunt maken. Welke keuzes kun je maken voor een duurzaam interieur? Door duurzame materialen, meubels en producten te gebruiken kun je de levensduur van jouw interieur verlengen! Denk hierbij aan duurzame verf en lakken of kies voor natuurlijke materialen in je interieur, zoals hout, keramiek, glas en papier. Heb je ook al gedacht aan energiezuinige apparaten? Zoals LED-lampen, zonnepanelen of een energiezuinige wasmachine. Niet alleen goed voor het milieu, ook nog eens goed voor jouw portemonnee, zeker met de huidige energieprijzen!

Duurzame meubels

Vergeet de accessoires niet

Duurzame accessoires? Bestaat dit?

Ja natuurlijk, je kunt namelijk denken aan kunstwerken die gemaakt zijn van gerecyclede materialen. Of producten die gemaakt zijn van duurzame plantaardige vezels. Ook zijn er tegenwoordig veel alternatieven om met LED verlichting sfeer te creëren. LED-kaarsen in plaats van echte kaarsen zorgen voor een betere luchtkwaliteit in de woning waardoor jouw interieur en duurzame meubels extra lang mee gaan.

Ben je dus op zoek naar duurzame meubels voor jouw woning? Neem dan eens een kijkje in onze webshop! Wij bieden duurzame design meubels aan van hoge kwaliteit. Hier zul je jarenlang en van generatie op generatie plezier aan beleven. Onze meubels worden gemaakt met respect voor het milieu en worden duurzaam verzonden. Zo compact mogelijk ingepakt in duurzame materialen. Als we er met elkaar voor kunnen zorgen dat we onze planeet iets minder belasten, creëren we een win-win situatie. Een duurzaam designmeubel in jouw inrichting zonder schuldgevoel! 

Waarom kiezen voor duurzame meubels?

Duurzame meubels zijn de beste keuze voor een milieuvriendelijk interieur. Ze zijn gemaakt van materialen die beter bestand zijn tegen slijtage en veroudering, waardoor de levensduur van de stoelen verlengd wordt.
Onze duurzame stoelen zijn stijlvol en aantrekkelijk, en bieden een comfortabele zitervaring. Ze zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan stijlen, zoals modern, landelijk, klassiek, industrieel en meer. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u een stoel kunt kiezen die bij uw interieur past. Onze duurzame stoelen zijn gemaakt van sterk en duurzaam materiaal dat lang meegaat.

Make it a december to remember

Ontdek onze december acties

design-in-box-feestactie

Maak er een onvergetelijke decembermaand van en bezoek onze showroom. Op zaterdag 16 december en zaterdag 30 december extra geopend met vele activiteiten en extra giveaways.

Bekijk deze pagina voor alle acties deze maand. 

×